Thursday Travels: Home, Magaz de Abajo

Designed by local architect Marcos Miguélez, this clean space was formed for a young couple in the town of Magaz de Abajo, Spain.

The rough granite property is situated in a quiet area, coinciding with the property, with a small dirt road and fruit trees. Minimal, spacious, natural lighting from every angle – what’s not to love? And not to mention the floating steel staircase.

casa-vms-marcos-miguelez-architecture-residential-spain-stone-_dezeen_2364_col_0

casa-vms-marcos-miguelez-architecture-residential-spain-stone-_dezeen_2364_col_6casa-vms-marcos-miguelez-architecture-residential-spain-stone-_dezeen_2364_col_10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Further Projects